ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

Είσοδος μέλους

Όνομα χρήστη *
Κωδικός πρόσβασης *
Να με θυμάσαι

pediatrics only banner grey

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.)

Η Ένωσή μας έχει ως μέλη Ελευθεροεπαγγελματίες Παιδιάτρους με νόμιμο ιατρείο, που ασκούν είτε την Παιδιατρική, είτε κάποια εξειδίκευση αυτής αποκλειστικά ή σε συνδυασμό με την Παιδιατρική.

Οι Ελευθεροεπαγγελματίες Παιδίατροι δίνουν συμβουλές για το εξεταζόμενο νεογέννητο, στηρίζουν το Μητρικό Θηλασμό, παρακολουθούν το υγιές ή άρρωστο βρέφος, παιδί και έφηβο, παρέχουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και πρόληψης και στα πλαίσια αυτά, εμβολιάζουν πάνω από το 70% των παιδιών της χώρας.

Απευθύνεται σε Παιδιάτρους αλλά και σε Γονείς

Συνάντηση με Υφυπουργό Υγείας κ. Παπακώστα

Γράφτηκε από 

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού

        Πέμπτη, 4.12.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής.

Η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, πραγματοποίησε σήμερα, συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (ΕΕΛΠΑΙΔΑΤΤ), Κωνσταντίνο Νταλούκα και τα μέλη του Δ.Σ. Αφροδίτη Σακαλίδου, Δημήτρη Φούσκα και Σοφία Σάνι.

Η Υφυπουργός συζήτησε με τους εκπροσώπους της Ένωσης για την Περιγεννητική Αγωγή και τον Μητρικό Θηλασμό, το δίκτυο Σταθμών Θηλασμού, καθώς και για την επιμόρφωση των συμβούλων μητρικού θηλασμού.

Απαντώντας ως προς το θέμα της ιατρικής διαφήμισης και της ενδεχόμενης σύγχυσης που ενίοτε δημιουργείται, η Υφυπουργός υπογράμμισε πως το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού, το οποίο πρόκειται να δημοσιοποιηθεί το προσεχές διάστημα, είναι αυτό που θα τηρήσει η χώρα και που θα αποτελέσει την κατευθυντήρια οδό προς τους παιδιάτρους και τους γονείς.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης παρέδωσαν στην Υφυπουργό ένα έντυπο για τις αλήθειες και τους μύθους γύρω από τα εμβόλια.  

Διαβάστε το υπόμνημα με τις προτάσεις που αφήσαμε στην κ. Υφυπουργό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία περιήγησης σύμφωνα με τους νόμους της EU.EU flag